PROMO TOPIK
02-22-2016 Dilihat: 2,796
02-09-2016 Dilihat: 2,403
02-08-2016 Dilihat: 3,010
08-11-2015 Dilihat: 3,529
07-05-2015 Dilihat: 2,175


Share:Facebook Twitter
Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
paijo
[bukan mukidi, tapi lucu juga ] surprise ...
ceritane Ngatiman lan Ngateni dadi nganten anyar. ngatiman pengen ngek'i surprise ning Ngateni,. sawijine dino Ngatiman ngmong ng Ngateni:
“Sayang, awake dw lungo,tapi mripatmu ditutup
ya…!”
“Kok kudu ditutup to mas…?” jare Ngateni.

Yo, pokok'e ono sesuatu
nggo awakmu…..”
wong loro mau mangkat numpak taxi, begitu sampe tempat sing dituju,
terus ngatiman ngajak Ngateni mlebu omah anyar sing di nggo surprise, tapi Ngatiman durung ngijinke
Ngateni mbuka tutup moto'ne.
Ternyata Ngateni pengen ngentut, tapi mergo isin karo Ngatiman, Ngateni reko2 njaluk tulung
di gaweke wedhang.
“Mas, aku ngelak, mbok tulung gaweke wedhang!
” Ngatiman terus gawe teh anget,,pas Ngatiman gawe teh Ngateni ngentut
“tuuut..”
Pas Ngatiman teko gowo teh,
Ngateni isih pengen ngentut,akhire ngmong maring Ngatiman
“Mas teh'e kurang legi,
tambahi gulo neh ya….”
Ngatiman nambahi gulo neh,pas Ngatiman lungo, Ngateni ngentut neh..
“tuuuuuut….”.
trus Ngatiman teko gowo teh mau, tapi ternyata si Ngateni isih pengen ngentut.
akhire Ngateni njaluk di tambahi gulo neh, pas Ngatiman mingser Ngateni ngentut neh lan di edenke,
“TTUUUUUUUUUTT...TUUUT...TUUUUUOOTTT…BROOTT BROOOOT”
Akhire Ngateni kroso lego mergo wis puas ngentut.
wektu Ngatiman teko lan nyerahke teh,terus Ngatiman mbuka tutup moto'ne Ngateni,,
Ngateni kaget mergo ning omah wis akeh wong,lan jejere(samping) ono mertuane,,karo rodo isin Ngateni takon karo mertuane,,
“Oh Bapak, sampun dangu(lama) enten mriki..??”
terus mertuane njawab,
.
.
.
.
.
.
.
.
“wis, seko entut pertama…!!
Ngateni (ngobrok ning nggon kr gulong koming)
Kutip

Komentar
Untuk komentar silahkan ...
---atau---

Loncat forum ke: