PROMO TOPIK
02-22-2016 Dilihat: 2,796
02-09-2016 Dilihat: 2,403
02-08-2016 Dilihat: 3,010
08-11-2015 Dilihat: 3,529
07-05-2015 Dilihat: 2,175


Share:Facebook Twitter
Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
paijo
[lucu] ora ngefek
Sawijining dina...
Kartollo ngobrol karo bojone neng teras omah..
Bojo: "Mas, aku kepengin latihan renang, oleh tah ?!!"
Kartolo : "Arep nggo opo?! Wis tuwek ndadak pethakilan kepengin renang barang.."
Bojo : "Yo ben *langsing* to Mas, koyok jaman isih perawan ndhisik.. [Image: 263a.png]☺!!!"
Kartolo : "Haalaah, *iwak paus* kae sing saben dina renang ya tetep *gendut.. !!"*
Bojo : "Huhhhhh..!!" [Image: 1f601.png]
Seminggu sak uwise udur2an...
Kartolo : "Jeng, saiki aku arep *mangan buah2an* sing uaakeh.. Sesuk tukokna neng pasar yo...!!"
Bojo : "Tumben doyan buah2an, arep nggo apa to mas..?"
Kartolo : "Yo ben sehat to jeng, *seger lan ganteng* koyo jaman nom2an dhisik. Kan kowe yo melu bangga.. !"
Bojo : "Alaaah Mas, *munyuk* kae saben dina mangan buah2an, *rupane yo tetep elek.. Tongue
Kutip

Komentar
Untuk komentar silahkan ...
---atau---

Loncat forum ke: