PROMO TOPIK
02-22-2016 Dilihat: 2,796
02-09-2016 Dilihat: 2,403
02-08-2016 Dilihat: 3,008
08-11-2015 Dilihat: 3,529
07-05-2015 Dilihat: 2,175


Share:Facebook Twitter
Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
paijo
[lucu] dejavu ala si mbah
Isuk-isuk si Mbah nakok'i putune : "Nang bathuk mu kok mrèmpul kenék opo?"
Putu : "Mau bengi dikethak Bapak Mbah".
Mbah : "Lha laopo sé Bapak mu kok sampèk ngethak bathuk mu?"
Putu : "Tak critani Mbah. Mau mbengi aku dikongkon turu ambèk emak, tapi gak iso merem-merem. Bèn gak disenèni aku ethok-2 wis turu. Gak suwi, emak takon aku. Lé, wis turu tah?"
Putu : "Tapi aku gak semaur. Ethok-2 wis turu. Lha wis jam 11 bengi Mbah. Mari ngono Bapak ngomong ambèk Emak".
Bapak : "Makné, anak-e dhewe wis turu yo? Ayo mak-é wis kangen aku".
Emak : "Iyo, wis turu pak-né. Jamuné gèk ndang di ombé dhisek".
Putu : "Gak suwe lampune dipaténi peteng dhedhet. Terus emak ngglethak ndhik ambéne bapak, karo accchhhh... uccchhh... achhhh .. uchhhh... ngono... koyok'e kesusu-susu ngono lho Mbah".
Mbah : "Lha terus piyé Nang?".
Putu : "Trus Bapak ngomong, Uuuughh aku arèp mètu Maakk. Gak kuwaatt. Emak semaur. Ayoo Pak mètu barèng Paakk..!!!"
Putu : "Aku yo krungu toh Mbah masio ngomongé lirih-2. Wong aku yo durung turu. Lha aku wedi nèk ditinggal dhéwé, aku trus mbengok. Aku meloookkkk Maakk...!!!".
"Lha kok aku malah di kèthak Bapak too... piye jall salah ku opoo..?!!! "
Mbah : "Hwuahahahaha", si mbah ngguyu ngakak nganti kejengkang.
Putu : "Lha...laopo Mbah kok ngguyu ngakak?"
Si Mbah njawab : "Podho. Aku yo tau ngono biyen. Bapak-mu tak kethak bathuk'e. Mrempul" Big Grin
Kutip
Anto Lim
ga ngerti ane  Big Grin
( diedit: 06-05-2017, 03:21 PM )
Kutip

Komentar
Untuk komentar silahkan ...
---atau---

Loncat forum ke: